Serveringsklare cookies.
Det er ekstra kos å bake med barn. Her er 5-åringen også med.
Jeg brukte xhantamgum i deigen og den blir da fastere enn baking uten. Kjeksene blir like gode uten, men kan bli litt mer porøse. Hvis du ønsker flate kjeks kan du gjøre som jeg har gjort her og presse de ned med en fuktet skje.
Her er oppskriften: (dobbel oppskrift gir ca. 3 stekebrett med cookies)
50 g. hvitt sukker
110 g. brunt sukker
1/8 ts salt
1/2 ts vaniljesukker
1/2 ts bakepulver som skal røres ut i 1 ss VARMT vann
150g.glutenfritt mel
150g. sjokolade du tåler. (Gjerne nøtter i tillegg)
1 egg.
0,5 ts xanthamgum (kan utelates)
Rør først melangen hvit og tilsett så hvitt og brunt sukker. Tilsett så egget som er vispet litt på forhånd, før resten av ingrediensene røres i.
Kjeksen stekes på 180grader i ca. 10- 15 min.
Håper det smaker! :)
Hvilken meltype bruker du?
SvarSlettSemper fin mix
Slett