torsdag 9. august 2012

Taco helt uten hvete og laktose

I mange av krydderposene til taco er det enten glukose eller maltodextrin. Dette er oftest utvunnet fra hvete og tåles ikke her i huset. Jeg har heldigvis funnet en pose fra Santa Maria som er både trygg og god. Krydder kan også enkelt lages selv, skal komme med innlegg om dette senere i sommer.
Til vanlig lager vi taco uten lefser, men maistortilla er også enkelt, om noe tidkrevende. Skal legge ut dette også senere.

Stek karbonadeig til den er brun, lurt å steke halve pakken av gangen for å unngå at kjøttet blir kokt. Tilsett så krydder og vann.

Som tilbehør bruker vi tortillachips, salsasaus fra Santa Maria, og salat av typen du ønsker. Og laktosefri rømme fra Tine.

1 kommentar:

 1. Ærlig alt!
  Du kan ikke skrive at "glukose og maltodectrin er som oftest utvunnet av hvete". Før det første.. Som oftest?? Og er du klar over at glukose er et enkelt karbohydrat som dannes av planter ved fotosyntese fra råstoffene karbondioksid og vann.  Og maltodextrin er også, forøvrig samme som glukose, polysakkarider, som er sukkerenheter.
  Skal du poste noe slikt som dette må det være fakta.

  mvh

  Pia
  Kilde:

  SvarSlett